datingsite

Is een datingsite voor ouders-van, ook iets voor jou?

Bijna al mijn vriendinnen zijn gelukkig getrouwd en bezig met dingen als het kopen van een leuk vakantiehuisje of lekker uitgebreid koken en eten met andere stelletjes. Naast hun carrières, die ze hebben kunnen opbouwen omdat hun partner hen bijstond bij het opvoeden van de kinderen. Mijn weekenden gaan nog steeds over winkels waar Beer een cijfer kan kopen en speeltuinen waar hij zichzelf een beetje kan zijn. Ik heb geen vent die een knalfeest voor mij organiseerde toen ik 50 werd.

Ik schreef al eerder over hoe lastig het is om een relatie aan te gaan als ouder-van. Om mezelf toch niet helemaal te vergeten, keek ik rond op een datingsite. Nou, je moet sterk in je zorgintensieve schoenen staan om de moed niet op te geven op zo’n site. Mannen rond mijn leeftijd zijn allemaal op zoek naar:

1: Een verzorgde vrouw die haar leven op de rit heeft (dus niet aan hem gaat hangen en plakken want daar hebben ze hun ex waar ze alimentatie voor moeten dokken).

2: Ze moet van reizen houden en elk moment mee willen (en kunnen!) op een spontane stedentrip.

3: Ze leest net als hij ook veel boeken en kranten en gaat graag uit eten want daar hebben ze allemaal zat de tijd voor.

4: Ze moet een beetje gek en spannend zijn (want zelf zijn ze allemaal massaal aan het mediteren en wandelen. Dat doen mannen vaak na het bereiken van die leeftijd blijkbaar…).

5: En natuurlijk moet ze mee naar de sauna. Echt bijna elke vent die ik daar bekijk gaat graag naar de sauna, iets waar ik echt helemaal niets mee heb.

Datingsite

Als er een aparte datingsite zou zijn voor alleenstaande ouders zoals ik die ook een soort Beer in huis hebben, dan zou mijn profiel er zo uit zien:

Nog best oké uitziende vrouw die wel op haar tandvlees loopt door de intensieve zorg, zoekt een lieve vent die niet gelijk gillend wegrent. Hij vindt het niet erg dat ze in een ontploft poppenhuisje woont dat ook een soort dierentuin is. Hij vindt haar zoon met zwaar autisme enorm mooi en interessant. En wil graag zo nu en dan gezellig mee naar de feestwinkel voor een cijfer of gewoon even naar een speeltuin om met een kop koffie over het leven te kletsen. Hij krijgt daarvoor een enorm sterke vrouw terug die alles alleen kan regelen en nooit omvalt, zelfs niet bij de ergste aardbeving. Een vrouw die in de kleinste dingen geluk kan vinden omdat ze weet dat het leven niet altijd even glanzend en prachtig is. Het zal in elk geval nooit saai zijn!

Ken jij zo’n vent? Ik hoor het graag.

Wat Niemand Weet coverGelukkig hebben we elkaar en weten wij van elkaar wat niemand weet. Lees daarom ons boek en geef het cadeau -mocht je toch een date hebben 😉